woensdag 22 december 2010

Op naar 2 maart: Statenverkiezingen!

Ik heb dit blog schromelijk verwaarloosd. Ik gebruik het eigenlijk alleen voor stukjes die niet geschikt zijn voor De Leunstoel en te lang zijn voor Twitter of Facebook.

Nu ik me voor de PvdA kandidaat heb gesteld voor de Provinciale Staten van Zuid-Holand wordt het hoog tijd dat er enige lijn in dit blog komt. Ik neem me daarom voor om hier regelmatig berichten over de campagne te posten.

De campagne zal de komende maanden losbarsten en zal voornamelijk een landelijk karakter hebben. De leden van de Provinciale Staten kiezen immers de leden van de Eerste Kamer. Ik vind het van groot belang voor de toekomst van het land dat de huidige 'gedoog-coalitie' van CDA, VVD en PVV geen meerderheid krijgt in de Eerste Kamer. Het gaat deze verkiezingen dus werkelijk ergens over!

Maar ook de Provinciale Staten zelf zijn natuurlijk op zich al belangrijk genoeg om naar de stembus te gaan. Mensen die zich mijn inzet in de Haagse Gemeenteraad herinneren, weten dat ik ook in de Staten van me zal laten horen. Als we minstens elf zetels halen, uiteraard.

Stem daarom op 2 maart in Zuid-Holland PvdA, lijst 3.

En stemt u op nummer elf, dan stemt u op mijzelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten