zaterdag 15 mei 2010

ONE MINUTE OF FAME BIJ DEN HAAG FM/TV

Den Haag, 15 mei 2010

(De website van de Stadsomroep ligt er - om een mij onbekende reden - uit. Ik zet dit persbericht daarom maar op De Willem.)

Den Haag, 15 mei 2010

ONE MINUTE OF FAME BIJ DEN HAAG FM/TV

Door slechte commerciële resultaten is het voortbestaan van de Haagse Stadsomroep in gevaar. De omroep heeft de gemeente om steun in deze tijd gevraagd zodat kan worden gezocht naar langdurige oplossingen. Aanstaande maandag 17 mei wordt vlak voor het Haagse stadhuis aandacht en steun gevraagd voor de moeilijke financiële situatie waarin zij is beland.

Dit gebeurt door een publieksvriendelijke actie: de publieke omroep van alle Hagenaars geeft iedere Hagenaar de mogelijkheid van 'one minute of fame'. Simpelweg door plaats te nemen voor de Den Haag TV camera of Den Haag FM microfoon wordt elke Hagenaar even beroemd.
De beelden zijn een dag later op Den Haag TV te zien en ook de geluidsopnames zijn dan te horen op Den Haag FM.

Bovendien zijn twee Den Haag FM-coryfeeën op een ludieke manier te bewonderen. Onder het motto 'hoeven zij straks hun bed niet meer uit te komen?' zullen oer-Hagenees Henk Bres en de populaire presentator Justin Verkijk gezamenlijk in een bed gaan liggen. Komische Haagse taferelen gegarandeerd.

Stadsomroep Den Haag is verantwoordelijk voor het ‘100% Haagse’ station Den Haag FM 92.0, Den Haag TV, het radiostation voor jongeren FunX en Den Haag Totaal 106.8.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten