donderdag 5 juli 2012

De Leunstoel, 5 juli 2012, nummer 17, jaargang 9

Op donderdag 5 juli 2012 is nummer 17 van jaargang 9 actief geworden.

Ga naar www.deleunstoel.nl

Als u liever van papier leest: zorg dat er voldoende papier in de printer zit en druk op de knop onderaan de inhoudsopgave.

Het goede nieuws is dat wij er twee nieuwe schrijvers bij hebben: Abdelrachid Khalil en Rebecca van Putten. De eerstgenoemde probeert om te beginnen iets goeds tot stand te brengen en Rebecca heeft nu al Sehnsucht. Frits Hoorweg verbaast zich over ecologische fratsen en Sebastiaan Capel weet wel wat je moet doen met een extra stukje grond. Het plaatje erbij is van Renée van den Kerkhof.De vakantie staat voor de deur. Daarom geeft Maeve van der Steen eettips en doet Katharina Kouwenhoven u een wandelidee aan de hand. Pas wel op je voeten, waarschuwt Peter Schröder. Dichtbij huis fietsen kan ook, met Thomas van der Steen. Een reis maken langs scheepvaartmusea is je-van-het volgens Dik Kruithof. Jaap van Lakerveld heeft tips voor wie oost- en  voor wie westwaarts gaat. Henk Klaren is al weggeweest, aan zijn adviezen hebt u volgend jaar pas weer iets. Wereldtentoonstellingen zijn er volgens Peter Schröder helaas niet meer. Gewoon naar de film (La Delicatesse) met Hans Knegtmans kan ook altijd nog.

Claude Aendenboom betwijfelt in 'N beetje meer' het nut van taalstudie, maar Willem Minderhout doet in 'Boktorren en Beukennoten' toch een opzienbarende ontdekking.
Volgens Marcel Duyvestijn redt genot de wereld. Willem (One day stand) en Claude (Top secret) zullen daar vast veel troost uit putten.

Ga naar www.deleunstoel.nl

De plaatjes zijn van: Pepijn Lampe, Elène Klaren, Renée van den Kerkhof, Katharina Kouwenhoven, Peter Schröder, Leo Huizinga, Dik Kruithof en Henk Klaren.

Wij gaan even met vakantie. Het volgende nummer verschijnt 30 augustus.
Stuur dit bericht door aan vrienden, kennissen en familie; wat ons betreft uw hele adresboek!
Met vriendelijke groet namens de redactie,

Frits Hoorweg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten