donderdag 12 januari 2012

Wederom een nieuwe Leunstoel!

Op donderdag 12 januari 2012 is nummer 6 van jaargang 9 actief geworden.

Ga naar www.deleunstoel.nl
Als u liever van papier leest: zorg dat er voldoende papier in de printer zit en druk op de knop onderaan de inhoudsopgave.


Net voor de feestdagen bracht Carlo van Praag een bundel met ' weemoedige opstellen over de samenleving' uit. De titel is: 'Heimwee naar het heden'. Bestellen kan via www.eburon.nl . In dit nummer zet hij zijn reis door Portugal voort. Op een camping ontmoet hij een lotgenoot.
Willem Minderhout interviewt Wouter Booij, scheidend Haags JS voorzitter. Verder krijgt hij weer een brief van Marcel Duyvestijn, die het overigens niet langer over het geloof wil hebben.
Bent u al bijgekomen van de feestdagen? Peter Schröder zit nog na te genieten van het kerstcircus, Maeve van der Steen weet wel weg met de etensrestjes en Henk Klaren is in zijn nopjes met een geschenk van de Sint. Jaap van Lakerveld is er al weer klaar mee, hij wil meteen door naar 2013. Henk Klaren maakte er dit plaatje bij.Onder de kerstboom verdiepte Frits Hoorweg zich in leven en werk van Flannery O'Connor, en dwaalde Willem Minderhouts gedachten weer af naar Hella Haasse. Ruurd Kunnen strandde in Viëtnam. Wie reist er nou naar Barcelona om een basketbalwedstrijd te bekijken? Katharina Kouwenhoven! Nee, dan Sebastiaan Capel, die thuis bleef om de Amsterdamse hotels te inspecteren. Dik Kruithof herkende in Twente de taal die er gesproken wordt. 'Fuck, fucking, FUCK!' Hans Knegtmans hoorde ook iets dat hem bekend voorkwam.

In den beginne had Claude Aendenboom nog iets met de paus, maar Henk Klaren was van meet af aan tegen het CDA en ergert zich er meer aan dan ooit. Frits Hoorweg verwierf een nieuwe kijk op wegwerkzaamheden.

De plaatjes zijn van: Pepijn Lampe, LoolsArt, Frits Hoorweg, Katharina Kouwenhoven, Dik Kruithof, Peter Schröder, Linda Hulshof en Henk Klaren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten